Tarayıcı js desteği yok
"Sizin İhtiyacınız Olmayabilir Ama Onların Var."

30 YILDIR AMACIMIZ

• Ulusal kimliğimizin parçası olan yardımlaşma duygusunu/imece geleneğini güçlendirmeyi hedeflemek.
  • Yardıma ihtiyacı olanlarla yardım edebilecekleri bir araya getirmek.
  • Sosyal yardım, sağlık, eğitim ve anne - çocuk fakirliğini azaltma alanlarında sürekli sahada hizmet vermek.
  • 30 yıla yaklaşan bir süredir (1992) Türkiye genelinde on binlerce aileye ve kuruma, yüzbinlerce koli eşya, malzeme, erzak ve giyim; yüzlerce çocuğa eğitim, burs vb. destek sağlamak.
  • Her yaş, kültür ve meslek grubundan gönüllüleri ile hiçbir siyasi, dini, coğrafi ve etnik ayrım gözetmeksizin yardımlarına devam etmek.
  • İhtiyaç sahipleriyle detaylı ilgilenen, düzenli ev tespitleri yapan duayen bir gönüllü ekiple çalışmak.
  • Maddi destek yanında ihtiyaç sahiplerine; hatırlarını sorarak, dertlerini dinleyerek, zaman zaman farklı konularına çözümler getirerek güçlü bir manevi destek vermek.
  • “Düzenli Aile Destek Programı” yürütür. Aileyi (çocuklar ve anneleri) bütün olarak görür ve düzenli yardımı “Burs – erzak – eşya- giyim – etkinlik – ev ziyareti -manevi destek” vb. olarak çeşitlendirir. Bu sayede çocuklar ve anneleri bağışçı ailelerle sohbet edip, dostane bir ortam deneyimleyerek bilgi ve görgü edinmelerini sağlamak.