"SİZİN İHTİYACINIZ OLMAYABİLİR AMA ONLARIN VAR"

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK

EVDE KAL, YARDIMA DEVAM ET

Toplumsal dayanışmaya ihtiyacımız var.
Desteğe ihtiyacımız var.

Çocukların uyandığı zaman iyi bir kahvaltıya,
oynayacak oyuncağa,
okuyacak kitaba,
süte, peynire, ete ihtiyacı var.

Annelerin, banyoya koyacak sabuna ihtiyacı var.
Kaynatacak mercimeğe, pişirecek bulgura.
Onların bize ihtiyacı var.

Her türlü bilgi, detay ve iş birliği için:

Her Yeni Yılı Karşılarken Çocuklarımızın Yüzü Daha Çok Güler.

Damat Tween ve D’S Damat

200 smokin; ihtiyaç sahibi evlilik çağına gelmiş ancak damatlık alacak durumu olmayan gençlerimiz ve üniversite mezunu burslu öğrencilerimize mezuniyet günü giymeleri üzere ulaştırdık.

AİP İLE YAŞASIN 23 NİSAN!

TÜRK HAVA YOLLARINA TOSİDO ETKİNLİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Kahvaltı ile başlayan çocuklarımız bu keyifli kahvaltı sonrasında uçuş simülasyonuna katılıp kendilerini uçuyor gibi hissettiler. Günün geri kalan kısmında, deneyimli rehber eşliğinde İstanbul gezisi (Ayasofya Müzesi, Eyüp Sultan) ile önemli tarihi ve turistik mekanları keşfedip bilgi sahibi oldular.

AİP’İN MİNİK ŞEFLERİ İŞ BAŞINDA!

Dominoss Pizza sponsorluğunda çocuklarımız hayallerindeki pizzaları yaratmak için önce kendi elleriyle pizza hamurunu açıp malzemeleri doldurdular, ardından ise hazırlayıp fırına verdiler ve afiyetle yediler!

AİP Çocuklarının Tiyatro Keyfi!

Öğrencilerimiz sınav maratonu sonrası, tatil öncesi moral etkinliği olarak tiyatro oyunu izlediler.

HERBALİFE İLE BASKETBOL HEYECANI!

Çocuklar basketbol ligi yıldızlarıyla buluştu.

BP İLE GELECEĞİN UMUTLARI

BP & AİP VAKFI işbirliğiyle gerçekleştirilen “Geleceğin Umutları” projesine Sakıp Sabancı Müzesi’nde “Nar-ı Aşk” ,“ Osmanlı Döneminde Venedik ve İstanbul” sergisi, Avatar ve Veda filmleri ile devam edildi.

Detaylar

CARREFOUR

Carrefour bizi 23 Nisan'da da yalnız bırakmadı. Onlarca çocuğumuz Carrefour'dan gelen hediyelerle "gerçek" bir bayram yaşadı. Bizim çocuklarımız için yeni yıl demek hediyeli, gülmeceli, bereketli sofralar demek değildi, bu yıla dek. Bu yıl vakfımızda, Carrefour desteği ile gerçekleştirdiğimiz etkinlik sayesinde çocuklarımızda yeni yıl heycanı ve coşkusu ile tanıştılar. Bu mutlu çalışma için Carrefour'a çok teşekkür ediyoruz.

Detaylar

JOHNSON CONTROLS

Çocuklarımız Dolphinarium'a giderek keyifli bir gün geçirdiler.