ACİL İHTİYAÇ PROJESİ VAKFI
"SİZİN İHTİYACINIZ OLMAYABİLİR AMA ONLARIN VAR"

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İLE PROJELER

PROFİLO AVM - YARINLARA RENK KATALIM ...

Bizim yüzlerce çocuğumuz var.

Düşleri, gülüşleri, imkânları sınırlı çocuklar...

Bu yıl da silgilerini, kalemlerini, defterlerini,

boya kalemlerini, çantalarını biz alacağız onlara.

Tabii yine sizin yardımlarınızla.

Yine dünyalar onların olacak.

Okulu sevecekler, okumayı…

Paylaşmayı öğrenecekler, yardımlaşmayı…

Bizim yüzlerce fidanımız var.

Kalem, defter, silgi, sevgi bekler.

Destek olun, ağaç olsun, meyve versinler.

Sevgili Gönüllümüz,

Yine eylül ayı yaklaştı, yine okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Durum böyle olunca haliyle defterdi, çantaydı, önlüktü derken; dertler yoksulların kapısına dayandı.

AİP Vakfı olarak bu yıl da, siz değerli gönüllülerimizin katkılarıyla okumaya istekli çocuklarımızı pırıl pırıl ve eksiksiz okullarına göndermeye çalışacağız.

25 Ağustos 15 Eylül tarihleri arasında Profilo AVM’de çocuklarımız için kırtasiye ve bayram öncesi kıyafet  toplama kampanyası yürüteceğiz. “Yarınlara Renk Katalım” adlı bu kampanyamızın ve kırtasiye çalışmalarımızın sağlıklı yürütülebilmesi için siz gönüllülerimizden beklentilerimizi aşağıda listeledik. Tüm yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.

1- Profilo AVM’de açılacak standımızda gönüllü olarak durup, vakfımız hakkında bilgi aktararak bize destek olabilirsiniz.

2- Kırtasiye malzemesi, önlük, ayakkabı gibi okul ihtiyaçları satın alarak bize iletebilirsiniz.

3- Kırtasiye kampanyamızı desteklemek için vakıf hesaplarımıza bağışta bulunabilirsiniz.

PROFİLO AVM - YARIM ELMA, GÖNÜL ALMA!!!!

Profilo Alışveriş Merkezi’nde 04 – 27 Eylül tarihleri arasında bir kalem, defter, çanta, önlük, kitap ile AİP Vakfı Çocukları’nı mutlu etmeniz için yeterli olacak…

AİP Vakfı’nın sayısız çocuğu var. Yaşama sevinçleri, çocuk hayalleri ve yarını taşımak için sorumlulukları var. Okumak onları yoksunluklar içinde bırakan hayatı yaşamamak için biraz kalem, biraz defter, biraz kitaba ihtiyaçları var. Aydınlanmak, aydınlatmak için bir şans, bir yardım eli bekliyorlar…

Profilo AVM’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında okumak isteyen çocukların eğitimlerine katkıda bulunmak için okul ihtiyaçlarını temin ediyor. Kampanyaya, Profilo AVM’de bulunan kampanya standını ziyaret ederek başvurabilir veya Profilo AVM’nin AİP Vakfı Çocukları’na özel olarak hazırladığı ağaçtaki kırmızı elmalardan birini seçerek, çocukların kişisel bilgilerini ve ihtiyaçlarını öğrenip yardım edebilirsiniz. Destek vermek için önceden alınmış veya Profilo AVM içerisinde yer alan mağazalardan alınan okul ihtiyaçlarını bağışlayabilirsiniz.

Kampanyaya katılan herkese Profilo AVM tarafından oluşturulan Uşak Hatıra Ormanı’nda Tema Vakfı’ndan bir fidan hediye edilecektir.

Profilo Alışveriş Merkezi ve AİP Vakfı ihtiyacı olan çocukların okul heyecanını yaşaması için sizleri çağırıyor. Bugün siz de bir çocuğu sevindirebilir, daha yeşil, daha aydınlık bir gelecek sağlayabilirsiniz.

PROFİLO AVM - BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEK İÇİN PROFİLO'DA BULUŞTUK!

AİP - PROFİLO AVM

BU BAYRAM SEN DE SEVİNDİR!..

Bu bayram hem çocukların, hem de doğanın yüzü gülecek

Profilo Alışveriş Merkezi, önemli bir sosyal sorumluluk kampanyasına ev sahipliği yapıyor.

Profilo Alışveriş Merkezi tarafından ve Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) işbirliğiyle hayata geçen kampanya kapsamında, Profilo Alışveriş Merkezi ziyaretçileri, çocuklara dağıtılmak üzere bayramlık kıyafetleri ve oyuncak türü eşyaları Alışveriş Merkezi’ndeki kampanya standına bırakarak, bayram geleneklerini ve sevincini yansıtacak ve çocukların yüzlerinin gülmesine vesile olacaklar.

Toplanan eşyalar, AİP’in koordinasyonunda belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacak.

Ayrıca yardımda bulunan kişilere Profilo Alışveriş Merkezi tarafından oluşturulacak Uşak Hatıra Ormanı’nda dikilmek üzere birer adet TEMA Fidanı hediye edilecek.

Kampanya ile Profilo Alışveriş Merkezi ziyaretçileri, ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürürken, doğanın korunmasına da katkıda bulunmuş olacaklar.