"SİZİN İHTİYACINIZ OLMAYABİLİR AMA ONLARIN VAR"

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ İLE PROJELER

AİP - CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Cevahir AVM desteğiyle, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı çocukları için Atlantis oyun parkı etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklarımız bu etkinlikle yoğun ders, sınav  stresinden bir gün de  olsa kurtulmaya çalıştılar. Özellikle ahtapot, çarpışan arabalar, köpek balığı, korku tüneli  gibi oyun alanlarında doyasıya eğlendiler.

Bu etkinliğin gerçekleşmesine imkan sağlayan tüm Cevahir AVM ekibine sonsuz teşekkür ederiz.

AİP - CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yardımlarıyla düzenlenen Eti Tutku Çikolatası Kampanyasında dağıtım İstanbul/Kartal Hesna Gündeş İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilmiştir.

Bu dağıtımda 610 öğrenci Eti Tutku Çikolata'sıyla buluşturulmuştur.

Cevahir Alışveriş Merkezi'ne Teşekkürler.

AİP - CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi Acil İhtiyaç Projesi Vakfı işbirliği ile okul öncesi kırtasiye ihtiyacı olan yüzlerce çocuğa yardım kampanyası düzenliyor.

İstanbul Cevahir AVM içerisindeki, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı standına uğrayarak hazırlanan kutulara bırakacağınız her malzemesi okul öncesi  ihtiyacı olan küçükleri mutlu edecek…