YARINLARA RENK KATALIM ...

Bizim yüzlerce çocuğumuz var.

Düşleri, gülüşleri, imkânları sınırlı çocuklar...

Bu yıl da silgilerini, kalemlerini, defterlerini,

boya kalemlerini, çantalarını biz alacağız onlara.

Tabii yine sizin yardımlarınızla.

Yine dünyalar onların olacak.

Okulu sevecekler, okumayı…

Paylaşmayı öğrenecekler, yardımlaşmayı…

Bizim yüzlerce fidanımız var.

Kalem, defter, silgi, sevgi bekler.

Destek olun, ağaç olsun, meyve versinler.

Sevgili Gönüllümüz,

Yine eylül ayı yaklaştı, yine okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Durum böyle olunca haliyle defterdi, çantaydı, önlüktü derken; dertler yoksulların kapısına dayandı.

AİP Vakfı olarak bu yıl da, siz değerli gönüllülerimizin katkılarıyla okumaya istekli çocuklarımızı pırıl pırıl ve eksiksiz okullarına göndermeye çalışacağız.

25 Ağustos 15 Eylül tarihleri arasında Profilo AVM’de çocuklarımız için kırtasiye ve bayram öncesi kıyafet  toplama kampanyası yürüteceğiz. “Yarınlara Renk Katalım” adlı bu kampanyamızın ve kırtasiye çalışmalarımızın sağlıklı yürütülebilmesi için siz gönüllülerimizden beklentilerimizi aşağıda listeledik. Tüm yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.

1- Profilo AVM’de açılacak standımızda gönüllü olarak durup, vakfımız hakkında bilgi aktararak bize destek olabilirsiniz.

2- Kırtasiye malzemesi, önlük, ayakkabı gibi okul ihtiyaçları satın alarak bize iletebilirsiniz.

3- Kırtasiye kampanyamızı desteklemek için vakıf hesaplarımıza bağışta bulunabilirsiniz.