YARDIMLARINIZ İLE BÜYÜYORUZ...

Vakfımız, acil yardıma ihtiyaç duyan birey, aile ve kurumlara yardımda bulunmaktadır. Yardımlarımızın kaynağı sizlersiniz. Daha çok yardım, ihtiyaç sahiplerine daha çok umut demektir.

Banka Hesap Numaralarımız
Garanti Bankası
Şube Kodu: 1295
Hesap Numarası: --6299433--
IBAN: TR92 0006 2001 2950 0006 2994 33

İş Bankası
Şube Kodu: 1175
Hesap Numarası: --0162595--
IBAN: TR04 0006 4000 0011 1750 1625 95

Yardımlarınızı bekliyoruz.

BAZI ÖRNEK PROJELER

GÖNÜLLÜLER TARAFINDAN VERİLEN DERSLER

AİP Vakfı'nda Etütler

Çocuklarımız için eğitim destek programlarımız kapsamında, onların ihtiyaç duyacakları dersleri verebilir, derslerinde onlara yardımcı olabilirsiniz.

Detaylar

AVM STANDLARIMIZDA GÖREV ALIN

Alışveriş merkezleri de AİP projelerine yakın ilgi göstermektedir.

Geçtiğimiz dönemde, bu çerçevede Capitol, Cevahir ve Profilo Alışveriş Merkezleri'nde düzenlenen standlarımız aracılığı ile önemli hacimlerde yardım toplama imkanı olmuştu.

Bu standlarımızda duracak gönüllülere ihtiyacımız olmaktadır.

Detaylar

Lütfen yardımda bulunabileceğiniz alanları işaretleyin.

İŞ YOĞUNLUĞUMUZDAN DOLAYI MALESEF HER BAŞVURUYA TELEFON İLE GERİ DÖNÜŞ YAPMAMIZ MÜMKÜN OLMAMAKTADIR. PROJELERE GÖRE SİZLERLE İLETİŞİM KURULACAKTIR. SİZ DE BİZİ ARAYARAK YAPABİLECEĞİNİZ YARDIMLAR İLE İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİRSİNİZ.
Ofis çalışmalarına yardım: Dosyalama, bilgisayara bilgi girişi, vb.
Dağıtım ve inceleme çalışmalarına yardım: İhtiyaç sahiplerini inceleme, yardımların dağıtımı, lojistik, vb.
Eşya Toplama : Verilecek adreslerden alınan eşyaların araç ile vakıfa ulaştırılması
Reklam, tanıtım : Vakfın medyada duyurulması, ücretsiz reklam imkanı sağlanması, Vakıf çalışmalarının tanıtılması, broşür dağıtılması vb.
Stand Görevlisi : Çeşitli aktivitelerde ve bazı AVM'lerde açılan standlarda görev yapılması
Gönüllü Abla - Abi : Vakfımıza bağlı ailelerin çocuklarının derslerine yardım etmek, çeşitli aktivitelerde onlara refakat etmek
Sağlık : Muayene hizmetleri, laboratuvar yardımı, ortopedik malzeme, medikal malzeme, vb. yardımlar
Danışmanlık : Hukuk, psikolojik, kişisel gelişim, teknolojik, vb konularda danışmanlık hizmeti
Diğer : Aşağıda "eklemek istedikleriniz" bölümünde belirtiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİNİZ
  ADI :